Grindeanu, despre şeful de la Transporturi ridicat de DNA: Nu l-am văzut niciodată. A fost numit de pe zona liberală

sursa foto: facebook
sursa foto: facebook
Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a declarat pentru News.ro că nu-l cunoaşte pe Bogdan Durlea, şeful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier Cluj, care a fost ridicat de DNA sub acuzaţia de luare de mită.

”Nu-l cunosc, nu l-am văzut niciodată. După nume, nu-mi spune nimic. A fost numit înainte de ajunge eu ministru, de pe zonă liberală, dar nu contează. Să fi fost USR-ist, PSD-ist, liberal, nu asta e important.

Important e că acest om pare că a încălcat legea şi pentru asta va plăti. Punct. Aplaud aceste acţiuni de acest tip”, a spus Sorin Grindeanu, care i-a replicat şi liderului USR Cătălin Drulă: „Domnul Drulă face un tip de politică necrofag, care se hrăneşte din tragedii, din diverse situaţii de acest tip”.

”Eu sunt foarte bucuros: domnule, dacă a furat omul, să-l ia! Nu-l cunosc. Nu l-am pus eu”, a spus ministrul Transporturilor, după ce şeful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier Cluj, a fost ridicat de DNA fiind acuzat de luare de mită şi divulgare de date.

Sorin Grindeanu susţine că Bogdan Durlea a fost numit în funcţie de miniştrii PNL ai Transporturilor.

”Nu-l cunosc, nu l-am văzut niciodată. După nume, nu-mi spune nimic. A fost numit înainte de ajunge eu ministru de pe zonă liberală, dar nu contează. Să fi fost USR-ist, PSD-ist, liberal, nu asta e important. Important e că acest om pare că a încălcat legea şi pentru asta va plăti. Punct. Aplaud aceste acţiuni de acest tip”, a comentat ministrul Transporturilor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL