Grindeanu, întrebat despre zborurile afectate de pana de serviciu semnalată de Microsoft: N-am nicio informare 

Sursă foto: Facebook/ Ministerul Transporturilor si Infrastructurii România

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că nu a primit nicio informare legată de pana de serviciu semnalată de Microsoft, care a afectat mai multe zboruri în întreaga lume şi a precizat că din ceea ce ştie problema ar fi la Berlin.

Sorin Grindeanu a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, despre situaţia zborurilor afectate de pana de serviciu semnalată de Microsoft.
”Am văzut ştirea de dimineaţă că sunt anumite perturbaţii pe anumite aeroporturi din lume, inclusiv din Europa. Până la ora asta nu mi s-a semnalat nimic. (…) N-am nicio informare legată de Microsoft. Până în acest moment n-am primit nimic. Ştiu că este în Europa, la Berlin”, a afirmat Grindeanu.
El a precizat că în timpul verii numărul de curse aeriene aproape că se dublează.
”Pe perioada verii, aproape se dublează numărul de curse, având în vedere că sunt chartere de vacanţă. Sunt lucruri care sunt normale în această perioadă a anului. În momentul în care un singur aeroport important din Europa are un mic incident care ar duce la o rostogolire acel lucru se vede aproape peste tot în Europa, la toate aeroporturile”, a explicat ministrul Transporturilor.

Microsoft semnalează vineri o pană de serviciu majoră a serviciilor Microsoft 365, care afectează firme şi utilizatori din întreaga lume. Oficialii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti au anunţat, vineri, că şapte zboruri care urmau să fie operate pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti sunt afectate de pana de serviciu majoră semnalată de Microsoft.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: