Iohannis nu are habar ce se întâmplă în PNL și o declară public

Deși este președintele PNL, Klaus Iohannis nu are nici cea mai mică idee despre ce se întâmplă în propriul partid și nu se ferește să o arate public.

Aflat în vizită la Slatina, cu ocazia precampaniei pentru prezidențiale, Iohannis a declarat că nici unul dintre președinții de filiale nu a venit să îi semnaleze faptul că un primar are intenția să plece.

Culmea, declarația vine la doar o zi după ce primarul municipiului Galați a anunțat că va trece la UNPR.

De asemenea, senatorul PNL Liviu Titus Pașca a spus astăzi că va pleca la Partidul Liberal Reformator, urmând ca mai mulți primari din Maramureș să anunțe același lucru în cursul zilei de luni.

„Suntem indignaţi că Guvernul a îndrăznit să dea o astfel de ordonanţă, suntem dezamăgiţi şi, totuşi, putem să spunem că noi credem în aleşii noştri. Nu credem că vor fi cazuri multe de acest tip de traseism politic. Nu putem acum, sigur că avem 1.500 de primari, să spunem că niciunul nu va pleca vreodată, dar cazurile vor fi izolate. Dar ca să vă spun drept, niciunul dintre preşedinţii de filiale nu a venit să îmi spună că există un primar care deja şi-a anunţat intenţia să plece. Avem toată speranţa ca această ordonanţă să nu producă efectul scontat de PSD, care PSD, de altfel, prin această ordonanţă, ca şi prin ordonanţa 45 pe care am atacat-o în instanţă, nu doreşte decât să creeze avantaje nete pentru propriul candidat”, a declarat Iohannis. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL