Hagi a refuzat oferta de a fi noul selecționer al echipei naționale: „A fost una dintre cele mai dificile decizii”

Sursa foto: Facebook

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Gică Hagi, a anunțat luni, într-un comunicat de presă, că a refuzat propunerea de a deveni antrenorul naționalei. „A fost cu siguranță una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră”, a explicat el.

„Dragi suporteri români, în urma discuțiilor din ultima perioadă, cu privire la dorința Federației Române de Fotbal de a fi noul selecționer al României, doresc să precizez următoarele:

  • Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de-o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiții ale F.R.F, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanța în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic.
  • Din acest motiv am decis că nu pot accepta, în acest moment, propunerea Federației Române de Fotbal de a fi selecționerul echipei naționale.
  • A fost cu siguranță una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naționala României reprezintă visul oricărui tehnician român.
  • Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România!”, a transmis luni Gheorghe Hagi, într-un comunicat de presă.

Antrenorul echipei Farul Constanţa a fost desemnat, în urmă cu câteva zile, prima opţiune pentru postul de selecţioner al echipei naţionale a României de către Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal. Însă, având în vedere refuzul lui Hagi, următorul pe lista favoriților pentru postul de selecționer al tricolorilor este Adrian Mutu. Acum, FRF va începe negocierile cu el.

Viitorul antrenor va trebui să își selecționeze jucătorii pentru prima partidă din Liga Națiunilor împotriva lui Kosovo, la începutul lunii septembrie.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, pe 22 iulie, pe site-ul oficial, încheierea colaborării cu selecţionerul Edward Iordănescu, după ce prelungirea contractului scadent la finalul acestei luni nu a mai fost posibilă, cele două părţi nereuşind să ajungă la o înţelegere.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: