Hunedoara: Reduceri de 10 % la impozitul pe clădiri şi terenuri pentru donatorii de sânge din Deva

Sursa:X

Donatorii de sânge din municipiul Deva ar putea beneficia de o reducere de 10% la impozitul pe clădiri şi terenuri, care se va adăuga altor facilităţi fiscale stabilite prin lege în ceea ce priveşte bonificaţiile de care pot dispune cetăţenii la plata taxelor locale, potrivit unui proiect de hotărâre iniţiat de primarul localităţii, Florin Oancea.

Cunoscut ca un donator fidel de sânge, primarul a anunţat, luni, că această reducere se poate cumula cu bonificaţia de 10% în cazul impozitului sau taxelor pe clădiri, pe teren şi pe mijloacele de transport.

„Mi-am bazat propunerea pe Legea 74 din 2 aprilie 2024, care modifică Codul Fiscal. Conform legii, am propus o reducere de 10% a impozitului pe clădiri, pentru clădirea de la adresa de domiciliu situată pe raza municipiului Deva şi pentru terenul aferent clădirii respective, pentru persoanele fizice care fac dovada că au donat sânge, de cel puţin trei ori, în cursul unui an calendaristic”, se afirmă într-un comunicat al primarului municipiului Deva, remis AGERPRES.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL