Iasmina Andra Todor: „Sunt anumite vibrații care ne duc direct în zona de auto-regenerare”

Specializată în terapia alternativă cu boluri cântătoare IASH, Iasmina Andra Todor, invitata ediției de vineri a emisiunii Sănătate, tuturor! a vorbit despre felul cum acționează vibrațiile sunetului asupra corpului nostru.

„Sunt numeroase studii care arată că, în timpul nopții, noi intrăm în stadiul de somn profund, respectiv stadiul de regenerare. Este o stare mai lentă, în care intră în funcțiune acel mecanism intern de auto-vindecare.  Bolurile acestea, de fapt unele dintre ele, au fost special create ca să emită anumite frecvențe și să ne ducă direct în zona aceasta de regenerare”, spune invitata Mihaelei Tatu.

De aceea, mai explică aceasta, se întâmplă ca după o sesiune să rămâi sub influența vibraților câteva zile sau chiar o săptămână, pentru că s-a activat acest proces de auto-vindecare. Totul este fizică pură, subliniază Iasmina Andra Todor.  Dincolo de auto-vindcare, se echilibrează și emisferele cerebrale.

În ce privește beneficiile terapiei cu aceste boluri, instrumente special confecționate, capabile de frecvențe gândite pentru a se adresa direct undelor cerebrale, practiciana enumeră:

„Primul beneficiu este acea relaxare profundă care calmează corpul, ajută la eliminarea tensiunii. Practic, vibrația aceasta duce la un masaj subtil la suprafața pielii. Acesta care intră până în profunzimea osului și ajută la detoxifierea corpului, duce la calmarea durerilor. Vorbim aici despre migrene, dureri de cap,  lombare, cervicale, de genunchi, de șolduri, sau musculare”, afirmă aceasta.

Bolurile folosite în această terapie sunt adaptate grupelor de pacienți sau bolilor. De exemplu, cele pentru bolile cronice au un tip de frecvență, special creată pentru afecțiuni complexe.

Dar ce se întâmplă, de fapt, în timpul unei ședințe de terapie de acest tip ?

„Sunetele profunde ale bolurilor creează o stare de relaxare. Practic, simți cum încep să se miște celulele în corp, pentru că și noi suntem asemeni unui instrument. Uneori mai avem nevoie să ne recalibrăm. Și când sunetul, vibrația sunetului ajunge la tine, începi să simți acel masaj în profunzime. Începi să simți cum te furnică corpul, senzația fiind asociată cu detoxifierea. În final, vibrația acționează asupra celulelor, afirmă invitata emisiunii.

Mai multe despre terapia IASH, cu Iasmina Andra Todor, pe canalul nostru You Tube.

Emisiunea Sănătate, tuturor!, cu Mihaela Tatu,  este prezentată de Team Dental Clinic Timișoara.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL