ICI Bucureşti împlineşte 54 de ani: Ne vom continua misiunea de a contribui la progresul societăţii

Foto: ICI Bucuresti

Directorul General ICI București, Adrian-Victor Vevera, a transmis, luni un mesaj, pe pagina oficială de Facebook a instituţiei, cu ocazia împlinirii a 54 de ani de activitate a Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București. 

Acesta a afirmat că ICI Bucureşti îşi va continua ontinua misiunea de a inova și de a contribui la progresul societății prin proiecte ambițioase și soluții de vârf. Totodată, a mulţumit colaboratorilor şi partenrilor care s-au implicat astfel încât ICI Bucureşti să devină un lider în cercetarea și dezvoltarea tehnologică.

„Dragi colegi, parteneri și prieteni,
Astăzi, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București celebrează 54 de ani de excelență, inovație și dedicare în domeniul informaticii și tehnologiei. Cu această ocazie, îmi doresc să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la succesul și evoluția institutului de-a lungul timpului.
De la înființarea sa în 1970, prin eforturi comune, ICI București a reușit să inoveze, să creeze și să implementeze soluții care au dezvoltat economia bazată pe cunoaștere în România și să integreze țara noastră în spațiul european și internațional de cercetare.
Acest parcurs nu ar fi fost posibil fără angajamentul și pasiunea unor echipe dedicate, precum și fără sprijinul constant al partenerilor și colaboratorilor noștri. Vă mulțumesc tuturor pentru munca depusă, pentru profesionalismul și pentru devotamentul arătat în fiecare proiect.
ICI București își reafirmă angajamentul de a rămâne un lider în cercetarea și dezvoltarea tehnologică. Ne vom continua misiunea de a inova și de a contribui la progresul societății prin proiecte ambițioase și soluții de vârf.
Pe măsură ce privim către viitor, suntem determinați să continuăm să explorăm noi tehnologii, să dezvoltăm soluții inovatoare și să contribuim la transformarea digitală a societății noastre.
La mulți ani, ICI București! La mulți ani tuturor celor care fac parte din această minunată comunitate!”, se arată în mesajul Directorului General ICI București, Adrian-Victor Vevera.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: