Ieftinire ușoară a carburanților, azi

benzinărie pompă motorină benzină carburanţi
Sursa foto: Freepik

Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București, monitorizată de noi în acest an, afișează pe data de 28 octombrie 2023, un preț al benzinei standard de 6,90 lei/litru, în timp ce prețul motorinei standard este de 7,57 lei/litrul.

Așadar, față de ziua precedentă, Petrom a scăzut prețul benzinei cu un ban pe litru și pe cel al motorinei cu doi bani pe litru, reduceri de preț foarte mici.

Ultima modificare de preț a fost operată de Petrom acum două zile, când compania a scăzut prețul benzinei cu patru bani pe litru și pe cel al motorinei cu cinci bani pe litru. Anterior, la 18 octombrie, a fost o scumpire – Petrom a majoratat atunci prețul motorinei cu patru bani pe litru și a menținut prețul benzinei. Înainte, pe 12 octombrie, prețul a scăzut semnificativ, cu 10 bani pe litru pentru fiecare carburant. Anterior, o ieftinire de aceeași anvergură a avut loc pe 7 octombrie, și a fost tot de 10 bani pe litru, pentru ambii carburanți. Cu două zile înainte benzina se ieftinise cu cinci bani pe litru și motorina cu un ban pe litru. Mai devreme, în data de 3 octombrie, motorina s-a scumpit cu cinci bani pe litru iar motorina s-a ieftinit cu un ban pe litru, asta după ce, cu doar o zi înainte, benzina s-a ieftinit cu cinci bani pe litru.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: