IGPR: Peste 200 de percheziții și aproape 70 de persoane arestate preventiv în două săptămâni

Sursă foto: Freepik.com
Sursă foto: Freepik.com

Poliţiştii şi procurorii au derulat, în perioada 24 noiembrie – 7 decembrie, 22 de acţiuni operative pentru destructurarea unor grupuri infracţionale, fiind efectuate 200 de percheziţii şi arestate preventiv 68 de persoane.

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de Poliţia Română, în intervalul menţionat, poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat 22 de acţiuni operative (dintre care 14 de amploare) pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în trafic de persoane şi de migranţi, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri.

Ca parte a acţiunilor operative menţionate, au fost efectuate 200 de percheziţii domiciliare şi s-au făcut investigaţii pentru probarea activităţii infracţionale a peste 151 de persoane.

În cadrul dosarelor penale instrumentate au fost emise 69 de ordonanţe de reţinere, 68 de mandate de arestare preventivă şi un mandat de arestare la domiciliu. De asemenea, faţă de 13 persoane, a fost luată măsura controlului judiciar, precizează sursa citată.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL