Încă un primar PMP, cel din Frătăuții Noi, s-a înscris astăzi în PNL Suceava

Sursa foto: Facebook

Primarul comunei Frătăuții Noi, George Olari, a anunțat astăzi că a decis să se înscrie în PNL Suceava. George Olari a fost ales din partea PMP, fiind al doilea primar al acestei formațiuni politice care astăzi s-a alăturat liberalilor, după cel din Marginea, Gheorghe Lazăr.

„Am candidat în anul 2020 ca primar pe lista PMP și am câștigat aceste alegeri. Acum, când partidul pe listele căruia am candidat a ales un alt drum pentru viitoarele alegeri de anul viitor și, sfătuindu-mă cu o bună parte din electoratul din comuna Frătăuții Noi, care dorește progresul localității noastre, vreau să-mi anunț viitorul drum politic și candidatura pentru un nou mandat de primar în echipa PNL”, a spus George Olari.

El a adăugat că, având în vedere că are o colaborare foarte bună cu echipa liberală pe plan local și județean, iar ca istoric politic a fost membru PNL în perioada 1999-2016, decizia de a reveni în rândul liberalilor nu reprezintă altceva decât să revin în partidul în care și-a început activitatea politică.

„Echipa liberală a fost mereu alături de mine și de frătăuțeni și-i asigur pe locuitorii din Frătăuții Noi că această hotărâre este în favoarea lor și a proiectelor pe care le așteaptă în continuare. Vreau să îi asigur pe toți locuitorii comunei Frătăuții Noi că rămân devotat valorilor promovate atunci când am candidat în 2020, dar având sprijinul unei echipe implicate și organizate, ca echipa liberală, voi putea sprijini mult mai bine interesul cetățenilor din localitate”, a mai spus primarul din Frătăuții Noi.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: