Începe Mondialul de handbal, fără Neagu: De ce Cristina vrea, totuși, să joace în Danemarca

CSM Bucureşti
Sursa foto: Cristina Neagu

Mondialul de handbal feminin pornește la drum, începând de astăzi. Din păcate, Cristina Neagu (35 de ani), foarte probabil la ultima participare, va rata toate meciurile României în prima fază a grupelor, la Herning (Danemarca).

Cristina Neagu e, fără îndoială, cea mai mare handbalistă din istoria României. Deși o sportivă formidabilă, din păcate, CV-ul ei la echipa națională nu e pe măsura valorii sale incontestabile.

Deși trage prima reprezentativă după ea de ani buni, „Cris“ a cucerit un bronz la Mondialul din 2015 și încă unul la Europeanul din 2010. Mult prea puțin pentru o jucătoare care a suferit din cauza faptului că, în multe turnee, colegele nu s-au ridicat, totuși, la nivelul ei. De altfel, într-o tentativă de a-și responsabiliza coechipierele, Neagu s-a și retras pentru o perioadă scurtă de la națională. Degeaba! În continuare, se cam așteaptă totul de la ea.

Problema e că acum, la Mondialul care începe de astăzi, găzduit de Danemarca, Norvegia și Suedia, fetele noastre sunt nevoite să se descurce fără Neagu! Cel puțin în prima fază a grupelor. Pentru că, accidentată la club, la meciul CSM – Debrecen, „Cris“ a pierdut cursa ei, în încercarea de a fi aptă la startul turneului final.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: