Indemnizaţiile de creştere a copilului, majorate cu 50%. Ciolacu anunţă condiţiile 

MARCEL CIOLACU/ SURSA FOTO: FACEBOOK
SURSA FOTO: FACEBOOK

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi că în şedinţa de Guvern se va majora cu 50% indemnizaţia de creştere a copilului pentru părinţii de gemeni, tripleţi şi multipleţi şi Executivul va acorda şi facilităţi fiscale pentru părinţi.

”Ministerul Muncii vine astăzi cu un proiect la care ţin mult: majorăm cu 50% indemnizaţia de creştere a copilului pentru părinţii de gemeni, tripleţi şi multipleţi”, a spus premierul Ciolacu la începutul şedinţei.

El a precizat că vor fi acordate şi facilităţi fiscale pentru părinţi.

”Majorăm nivelul de venituri supuse impozitului în perioada concediului de creştere a copilului. Astfel, plafonul urcă de la 6.500 de lei la 10.500 de lei”, mai spune Marcel Ciolacu, citat de news.ro.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: