Skip to content
Politică

Inspectoarea ce a făcut deliciul presei rupe tăcerea: Copiii îmi spun „doamna păpuşă”

SpecialArad.ro
" "

Inspectoarea care a făcut săptămâna trecută deliciul presei rupe tăcerea. Vedeți mai jos ce spune ea însăși despre propriul parcurs profesional.

Este vorba despre Violeta Varga, fostul inspector pentru educaţie permanentă de la Inspectoratul Şcolar Arad, care a demisionat din funcţie după ce imaginile postate pe pagina sa de Facebook au făcut înconjurul Internetului Românesc.

" "
" "

Ea a acordat un interviu pentru Adevărul.ro, unde a vorbit atât despre înfățișarea care a făcut-o celebră, cât și despre presupusele relații din mediul politic.

În urma unor poze pe care le aveam pe Facebook făcute şi cu ani în urmă la petreceri am ajuns în atenţia presei şi am fost denigrată. Toată lumea s-a legat de poze. Aşa arăt eu, îmi fac poze din diferite unghiuri. Sunt o femeie care mereu m-am aranjat, dar la elevi mă prezint mereu impecabil. Iubesc copiii şi ei pe mine şi mă strigă: «doamna păpuşă». Le place aspectul meu.

Eu mereu m-am ocupat de copii şi mai exact de cei de care fug mulţi profesori. Mă ocup de copiii cu nevoie speciale, am ajutat şi copiii romi să nu abandoneze şcoala. Am multe proiecte de voluntariat. În spirijinul meu au venit cele două universităţi din Arad. Am elevi implicaţi în proiectele noastre, care au rezultate la concursuri locale şi internaţionale. Din suflet ajut copiii să reuşească. Am iniţiat proiecte transfrontaliere. Sunt coordonator de simpozion transfrontalier. În momentul de faţă fac terapie logopedică în cadrul şcolii.

Am fost denigrată, se spune că am tulburări de personalitate, că vreau să par mai tânără. Eu recunosc că am 41 de ani, dar de când sunt mică îmi place să fiu cochetă. Mă aranjam de pe atunci. Participam în tinereţe la concursuri de miss. Aşa am fost mereu. Am 55 de kilograme şi 1,65. Îmi place să mă întreţin şi să mă îmbrac frumos. Cu ce deranjez prin asta? a punctat Varga.

Totodată, Violeta Varga a venit cu clarificări legate de legătura dintre ea și fratele actualului prefect de Arad, Florentina Horgea.

„Prietenul meu, cu care sunt de 14 ani, este fratele prefectei. Eu nu fac politică, nu am făcut niciodată. Repet, am fost singura candidată pe postul de inspector pentru educaţie permanentă. Nu am apelat la nimeni şi nimic”, a mai spus Varga, subliniind că nu își va schimba aspectul care a adus-o în centrul binecunoscutului scandal mediatic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *