Inspectoratul Școlar Buzău confirmă că Ciolacu a luat Bacalaureatul în 1986. Ce medie a obținut premierul

Sursa foto: Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a promovat examenul de Bacalaureat în anul 1986, imediat după absolvirea liceului, cu media 7,03, potrivit unui răspuns transmis de Inspectoratul Școlar Buzău.

„Ca orice om normal, aseară, după ce am terminat şi cu crescătorii de oi, m-am dus acasă şi am avut proasta inspiraţie să dau drumul la televizor şi să văd ştirile. Normal că toate ştirile au început că eu nu am ştiut să răspund la întrebarea ce medie am avut la Bacalaureat. Oameni buni, eu Bacalaureatul l-am susţinut acum 38 de ani. l-am luat cu media 7,03. Iar dacă tot am căutat, am şi diploma de licenţă de la facultate, unde am susţinut examenul şi am luat media 9”, a afirmat marți Marcel Ciolacu.

Informația a fost confirmată de Inspectoratul Școlar Buzău, într-un răspuns transmis la solicitarea Mainnews.ro. Potrivit reprezentanților instituției, cotorul diplomei lui Marcel Ciolacu se află în arhiva Colegiului Național „Mihai Eminescu” Buzău.

Diploma pierdută

Întrebat luni în timpul unei conferințe de presă ce medie a obținut la examentul de Bacalaureat, Ciolacu a evitat să ofere un răspuns, menționând că nu își amintește.

„Nu știu în acest moment. Am o medie suficient de bună. Stați că nu v-am arătat nici diploma. Așa că o să vă dau și media și diploma. Nu știu pe de rost. Nu m-am uitat. O să mă uit. Nu cred că ați avut vreodată un prim ministru, ca și partener de dialog, care să stea în fața voastră la 2-3 zile, să vă răspundă la toate întrebările. Deci categoric veți avea și acest răspuns. Am înțeles că s-a făcut un 544 așa că prefer ca autoritățile statului să dea răspunsuri”, a răspuns Marcel Ciolacu la întrebarea unui jurnalist.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: