Instalaţiile de transport pe cablu din Sinaia urcă doar până la Cota 1400

Sursa foto: Webcam Galore

Turiştii care petrec minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie în staţiunile de pe Valea Prahovei pot urca pe munte, din Sinaia, cu instalaţiile de transport pe cablu doar până la Cota 1400 din Bucegi. Joi, gondola care urcă de la Cota 1400 la Cota 2000 nu funcţionează, din cauza vântului puternic.

Mii de turişti petrec minivacanţa de 1 Decembrie în staţiunile montane din judeţul Prahova, însă, deşi la munte a nins în ultima perioadă, doar la Azuga se poate schia. Administratorii domeniului schiabil al staţiunii au anunţat, miercuri, că a fost amenajată pârtia de începători Sorica.
Joi, turiştii aflaţi la munte în judeţul Prahova pot urca cu instalaţiile de transport pe cablu din staţiunea Sinaia, până la Cota 1400 din Masivul Bucegi. Atât gondola, cât şi telecabina care urcă la 1400 de metri altitudine funcţionează până la ora 17:00.
La Cota 2000 din Bucegi nu se poate urca. Administraţia domeniului schiabil din Sinaia a anunţat, joi, că gondola Carp, care urcă pe tronsonul Cota 1400-Cota 2000, nu a fost pornită din cauza vântului puternic.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: