Interlopul Boenică, adus în ţară. Alina Gorghiu: Nimeni nu este mai presus de lege

boenica
foto: Boenica captura foto

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat luni că un avion l-a adus din Iordania în România, pe Romeo Ursu, zis şi Boenică.

El este condamnat definitiv la 2 ani şi 10 luni, în 2014 şi la 8 ani în 2015, pentru înşelăciune şi constituirea de grup infracţional organizat.

Alina Gorghiu precizează că este un gest de normalitate într-un stat de drept, pentru că nimeni nu este mai presus de lege: ”Ca ministră a justiţiei, voi face tot ce ţine de atribuţiile mele pentru a nu permite nimănui să se sustragă justiţiei naţionale”.

„Începem săptămâna cu o veste bună. Un avion l-a adus, în această dimineaţă, din Iordania în România, pe Romeo Ursu, în vederea executării unei pedepse privative de libertate. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare, după ce a fost condamnat definitiv la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 10 luni, în 2014, respectiv 8 ani în 2015, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune şi a celei de constituire a unui grup infracţional organizat”, anunţă ministrul Alina Gorghiu.

Romeo Ursu, zis Boenică, a fost preluat de pe aeroportul Otopeni de organele de poliţie şi va fi transportat la penitenciarul Rahova.

”Este un gest de normalitate într-un stat de drept. Nimeni nu este mai presus de lege. Ca ministră a justiţiei, voi face tot ce ţine de atribuţiile mele pentru a nu permite nimănui să se sustragă justiţiei naţionale. Mulţumesc tuturor autorităţilor care au contribuit la aducerea în ţară a condamnatului Romeo Ursu.”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL