Intotero, despre condiţiile în care se antrenează David Popovici

Sursă foto: Facebook/ Natalia Intotero

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a declarat joi, despre condiţiile în care se antrenează David Popovici, că ea este ministru al Tineretului, nu preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport şi a precizat că trebuie identificate soluţii ca sportivii de performanţă să beneficieze de o susţinere adecvată.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Natalia Intotero, a fost întrebată despre condiţiile în care se antrenează medaliatul cu aur la Olimpiadă, David Popovici, la bazinul de la Lia Manoliu şi când ar putea să beneficieze acesta de condiţii mai bune.

”Sunt ministru al Tineretului, dar nu sunt preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, în subordinea căreia să află această component. Cu toate acestea, da, trebuie găsite soluţii pentru a se investi mai mult în activitatea sportului de performanţă”, a spus Intotero, precizând că a ascultat declaraţia lui David Popovici.

Ea a precizat că, ”aşa cum premierul s-a implicat după calificarea naţionalei de fotbal, pentru a identifica soluţii pentru acest sport, este convinsă că, după încheierea acestor campionate, printr-o discuţie aplicată între colegi, trebuie identificate soluţii astfel încât sportivii de performanţă să beneficieze de o susţinere adecvată”.

Întrebată dacă până la următoarele jocuri olimpice, David Popovici va avea un bazin nou pentru pregătire, Intotero a răspuns: ”Eu sper să beneficieze de condiţii mai bune decât cele pe care le-a avut până în momentul de faţă”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: