Iohannis l-a scos din minți pe Dragnea. Ce spune liderul PSD

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, că liderul PNL Klaus Iohannis este „un reclamagiu” şi că s-a descalificat depunând plângere penală pe OUG 55, el arătând că un om care vrea să devină preşedintele României putea pune „un ţuţăr” să facă acest lucru.

„Ce pot să spun de un om care vrea să fie preşedintele României şi este un reclamagiu, face plângeri penale? Iohannis a făcut două lucruri care îl descalifică: unul este această plânegre penală. Un om care vrea să fie preşedintele României nu poate face aşa ceva sub nicio formă, putea să pună un ţuţăr să facă lucrul ăsta. Şi, doi – prima mare acţiune de politică externă a acestui domn a fost să facă din nou reclamaţie ca nu cumnva să primim noi portofoliul Dezvoltării Regionale şi CCorina Creţusă fie comisar. Acestea două îl descalifică complet”, a spus Dragnea.

El a arătat că nu îi este frică de acţiunea DNA de a începe urmărirea penală in rem pentru Ordonanţa care permite migraţia aleşilor locali.

„Nu mă tem în niciun fel, pentru că nu cred că mă cunoaşteţi ca un om fricos. Iar în ceea ce priveşte procedura juridică, am înţeles că asta e procedura standard. Când orice deştept face o plângere penală, începe automat urmărirea penală in rem”, a mai spus Dragnea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: