Iohannis, mesaj de Paştele catolic

Klaus Iohannis
Sursă foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, în mesajul transmis cu ocazia sărbătoririi Paştelui de către creştinii romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici, că nu trebuie să uităm niciun moment că puterea noastră cea mai mare rezidă în capacitatea extraordinară de a ne îngriji unii de alţii şi de a le fi alături celor aflaţi în nevoie. ”Paştele ne oferă prilejul să fim împreună cu cei dragi şi ne aminteşte că suntem însoţiţi mereu de iubirea şi puterea divină”, a mai afirmat preşedintele.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă cele mai calde urări de pace, sănătate şi bucurie credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

”Sărbătoarea Învierii ne aduce împreună într-o comuniune a iertării şi a renaşterii. În mijlocul tuturor provocărilor şi al încercărilor prin care trecem, Paştele ne oferă prilejul să fim împreună cu cei dragi şi ne aminteşte că suntem însoţiţi mereu de iubirea şi puterea divină. În acest spirit de solidaritate şi compasiune, să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile către cei în suferinţă, oferindu-le lumina speranţei şi mângâierea credinţei. Nu trebuie să uităm niciun moment că puterea noastră cea mai mare rezidă în capacitatea extraordinară de a ne îngriji unii de alţii şi de a le fi alături celor aflaţi în nevoie”, este mesajul preşedintelui.

”Vă urez tuturor un Paşte binecuvântat, în pace şi armonie!”, afirmă Iohannis în finalul mesajului.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: