Iohannis nerăbdător să-l întâlnească pe Ponta faţă în faţă la TV

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat că nu este vorbăreţ, dar este combativ şi că abia aşteaptă să-l întâlnească pe Victor Ponta în dezbaterile TV, pentru a-l întreba „multe lucruri” faţă în faţă, relatează Mediafax.

„Eu nu sunt vorbăreţ, dar sunt combativ. Oamenii s-au săturat de vorbe goale, toţi au venit, au promis marea cu sarea, au plecat. Uitaţi-vă la Moldova, au promis aici mult, dar zona tot săracă a rămas. Eu vorbesc mai puţin, dar dacă promit ceva, atunci şi fac”, a spus Iohannis.

Iohannis a declarat că abia aşteaptă să ajungă faţă în faţă cu premierul Victor Ponta.

„Sigur că voi participa la dezbateri în turul doi. Abia aştept să-l văd pe domnul Ponta în faţă. O să-i facem rost şi de câteva floricele să vedem ce face cu ele. Îmi doresc să particip la astfel de dezbateri, l-am şi provocat pe Victor Ponta, asta în cazul în care va fi el candidatul PSD, pentru că încă nu suntem lămuriţi, într-o zi este, a doua zi nu mai este. Dacă el va fi candidatul, îmi doresc o astfel de dezbatere, fiindcă aş putea să-l întreb multe lucruri faţă în faţă”, a spus Klaus Iohannis.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL