Ionuţ Pucheanu a depus jurământul pentru al treilea mandat de primar al municipiului Galaţi / Componenţa Consiliului

Sursa foto: Facebook/ Ionuţ Pucheanu

Vicepreşedintele PSD pentru Regiunea Sud-Est, Ionuţ Pucheanu, a depus, luni, jurământul pentru al treilea mandat de primar al municipiului Galaţi, alături de consilierii aleşi în 9 iunie.

”Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, reales din partea PSD pentru cel de-al treilea mandat, şi consilierii locali, ale căror mandate au fost validate, în urma alegerilor din luna iunie, au depus luni jurământul la şedinţa în cadrul căreia a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Local al municipiului Galaţi”, anunţă, luni, Primăria Galaţi, într-un comunicat de presă.

Primarul Ionuţ Pucheanu a afirmat că ”este un jurământ pentru gălăţeni”.

”Este un jurământ care mă obligă să continuăm parcursul bun pentru Galaţi. Îmi doresc de la consilierii locali, dincolo de orgolii politice, să susţină la rândul lor proiectele pe care le vom derula în aceşti patru ani pentru binele comunităţii. Suntem trecători în aceste funcţii şi important este să facem totul pentru oamenii care ne-au ales şi pentru cei care nu ne-au ales. Interesul tuturor gălăţenilor este mai presus de orice. Continuăm. Toţi împreună”, a declarat Ionuţ Pucheanu care este vicepreşedinte al PSD pentru Regiunea Sud-Est în urma Congresului din august.

Configuraţia Consiliului Local Galaţi este următoarea: PSD – 16 mandate, PACT – 3 mandate, PNL – 3 mandate, AUR – 3 mandate şi ADU – 2 mandate.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: