Ionuț Stroe: Discuția despre ruperea Coaliției nu este adevărată

Sursa foto: media.pnl.ro
Sursa foto: media.pnl.ro

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuț Stroe, a declarat joi, la Antena 3, că „povestea cu ruperea coaliției nu există pentru PNL” și că scenariul este „aruncat intenționat” pe piață.

Jurnalist: Se ia în calcul ca PNL să iasă de la guvernare?

Ionuț Stroe: Nu. Povestea asta cu ruperea coaliției este doar o poveste aruncată în mod evident intenționat doar să se mai facă puțină vâlvă. Unii sunt mult mai preocupați de calcule politice, de funcții, de acapararea unor poziții, de Președinte șamd., un calcul pe care nu-l înțelegem. Nu-l înțelegem pentru că noi am propus alegeri simplificate, noi am propus în interes public să încurajăm prezența la vot. Nu a condiționat pe nimeni politic, nu înțeleg de ce PSD ar lega această discuție de simplificare a alegerilor de niște negocieri pe viitoare funcții de Președinte, de directori de servicii și așa mai departe. Una-i una, alta-i alta.

Întrebat dacă printre acei „unii” la care se referă este și președintele PSD Marcel Ciolacu, Stroe a răspuns:

„Nu cred că ați auzit vreodată vreun membru PNL vorbind de Președinția acestei țări, nu ați auzit vreun membru PNL vorbind de condiționarea guvernării, povestea asta cu ruperea coaliției nu există pentru PNL”.

Despre cartolinele AUR cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu de ziua îndrăgostiților

Ionuț Stroe: Nu se rupe niciun lanț de ,,iubire”. Cât despre grafica celor de la AUR, de promovare politică, nu am ce comentarii să fac. Acest partid a depășit de mult limitele legale în România. Acest partid reprezintă niște interese străine acestui stat, sunt legate de propaganda rusă. Probabil, românii se vor lămuri până la finalul acestui an de adevărata față a acestui partid. Cât privește discuția despre ruperea Coaliției – nu este adevărată. Guvernarea și Coaliția au funcționat bine, pot funcționa la fel de bine si fără discuții care să privească calcule politice si organizarea alegerilor. Noi ne dorim să existe o decizie – ori comasate, ori la termen.

Nu este niciun fel de problemă. Calculele politice și funcțiile nu au ce sa caute in discuțiile noastre. Nu am făcut niciun fel de ofertă PSD-ului.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL