Ionuţ Stroe: Este exclusă o susţinere lui Piedone la Primăria Capitalei

ionut stroe
Sursa foto: Facebook / Ionut Stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni că este exclusă o susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei, el precizând că este foarte simplu să te afişezi în precampanie cu lăutari alături, mâncând covrigi în piaţă, parizer, dar acest lucru nu echivalează competenţe în zona administraţiei.

Ionuţ Stroe a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News despre zvonurile potrivit cărora unii lideri din PSD ar vrea susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei.

”Din punctul meu de vedere este exclus. Acum, să dăm din lac în puţ, din perioada lui Nicuşor Dan, la scanriu lacesta avanat de dvs ar fi cea mai mare greşeală”, a spus Stroe, arătând că primăria este o instituţie serioasă iar primarul general al capitalei gestionează vieţile a aproape 3 milioane de locuitori.

”Este un lucru mai mult decât serios, este o chestiune de responsabilitate, nu de circ, apropo de oferta electorală a domnului Piedone, e o chestiune ce ţine de viziune, de muncă foarte multă, lucruri pe care le vedem mai puţin”, a arătat liberalul.

”E foarte simplu să te afişezi în precampanie cu lăutari alături, mâncând covrigi în piaţă, parizer. Acest lucru nu echivalează competenţe în zona administraţiei, acest lucru nu ţine loc de responsabilitate şi management la Primărie, lucruri pe care Cîrstoiu le are. Piedone, din punctul meu de vedere, apropo de scenariul avansat, nu”, a arătat Ionuţ Stroe.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: