Ionuț Stroe: Este limpede că în turul al doilea nu pot ajunge decât candidații PNL și PSD

Sursa foto: Facebook / Ionuţ Stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL afirmă că, privind cu pragmatism ecuaţia alegerilor prezidenţiale, este limpede că în turul al doilea nu pot ajunge decât candidaţii PNL şi PSD, argumentând că „aşa a fost la toate alegerile prezidenţiale de până acum”.

În opinia sa, candidaţii partidelor mici sau cei independenţi nu au nicio şansă.

„Dacă privim cu pragmatism ecuația alegerilor prezidențiale, este limpede că în turul al doilea nu pot ajunge decât candidații PNL și PSD. Așa a fost la toate alegerile prezidențiale de până acum și asta ne confirmă și sondajul CURS. Candidații partidelor mici sau cei independenți nu au nicio șansă, pentru că alegerile prezidențiale sunt în primul rând o competiție între partide și apoi o competiție între persoane. Dacă un candidat nu reprezintă niciun curent politic, e practic imposibil să transforme favorabilitatea în voturi. Istoria ne confirmă acest lucru – niciun independent nu a luat vreodată mai mult de 10%”, a scris Stroe pe Facebook.

Coaliţia a ajuns la consens privind alegerile prezidenţiale, primull tur urmând să aibă loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie, anunţă PNL, după discuţiile desfăşurate joi.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: