Ionuț Stroe: Racolările primarilor PNL de către PSD sunt o acţiune incorectă şi uşor lipsită de respect

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a spus luni că racolarea primarilor PNL de către PSD este „o acţiune incorectă și „uşor lipsită de respect”.

„În privinţa PSD, lucrurile stau puţin altfel. Racolarea asta de primari de la Partidul Naţional Liberal eu o văd ca pe un proces incorect, poate lipsit de respect faţă de Partidul Naţional Liberal, atâta timp cât suntem în această construcţie numită coaliţie de guvernare, nu numai faţă de noi, vă spun sincer, ci şi faţă de alegători, pentru că până la urmă desconsideri voinţa publică, cel puţin în comunităţile care şi-au ales un primar pe listele unui anume partid politic.

Fenomenul ăsta este des întâlnit, fenomenul ăsta al migraţiei sau al traseismului politic, al racolării. El se accentuează de fiecare dată odată cu apropierea alegerilor. Eu n-aş vrea să mai atingem vreodată nivelul traseismului politic din vremea Ponta – Dragnea, când chiar s-a legiferat migraţia politică prin celebra ordonanţă 55, pentru că am spus-o, o repetăm, din punctul nostru de vedere e un derapaj de la un proces democratic cât se poate de clar”, a spus Stroe, după şedinţa conducerii PNL, potrivit Agerpres. El a precizat că PNL ar dori să se oprească acest proces şi să existe un acord cu PSD.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL