Ionuţ Stroe: Revoluţia turcoaz este despre Sebastian Burduja, viitorul primar al Capitalei!

Sursă foto: Facebook/ Ionut Stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, liderul filialei sector 4, Ionuţ Stroe, afirmă joi că ”revoluţia turcoaz este despre Sebastian Burduja, viitorul primar al Capitalei”, el precizând că contracandidaţii lui Sebastian se tem de el şi de aceea nu au vrut o dezbatere, pentru că au ştiut că nu îi pot face faţă iar acesta ar fi câştigat detaşat orice discuţie.

”Revoluţia turcoaz este despre Sebastian Burduja, viitorul primar al Capitalei! Tianu, prietenul meu, a arătat în această campanie cât de mult poate munci, într-un timp scurt, astfel încât toţi bucureştenii să afle despre planul său pentru Primăria Generală. Doar datorită eforturilor lui, a entuziasmului şi energiei de care a dat dovadă, Bucureştiul a aflat de ce este în stare”, a transmis preşedintele PNL Sector 4, Ionuţ Stroe.

El arată că pe scenă a făcut o comparaţie uşor de înţeles mai ales pentru iubitorii de fotbal, pentru că urmează Euro 2024: ”Danemarca a câştigat campionatul european în 1992, fiind chemată de pe plajă. O echipă a reuşit peste noapte o performanţă extraordinară, a fost îndrăgită de toată lumea, a câştigat prin forţele proprii”.

”Acesta este sentimentul pe care îl trezeşte Tianu Burduja: poate câştiga, cum a câştigat Danemarca campionatul european din 1992! În timp record, prin forţe proprii”, explică Stroe.

Potrivit acestuia, ”Tianu nu vine de pe plajă, ci de la Ministerul Energiei, un minister foarte greu, unde a făcut performanţă”.

”Spun un adevăr, contracandidaţii lui Sebastian se tem de el, nu au vrut o dezbatere! Au ştiut că nu îi pot face faţă, Tianu ar fi câştigat detaşat orice dezbatere. Tianu, eşti un adevărat lider al generaţiei noastre de politicieni tineri şi un adevărat exemplu! PNL Bucureşti nu a fost niciodată mai unit ca acum, atmosfera de aseară a arătat cât de unite sunt filialele din Capitală! PNL sector 4 este alături de tine şi te susţine. Avem echipă, plan, venim la Primărie! Schimbăm Bucureştiul. Mult succes!”, a mai spus Ionuţ Stroe.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: