Ionuț Stroe: Succesul României îi ustură pe „salvatorii” de ocazie de la USR

Sursa foto: x

Ionuț Stroe a lansat o critică  la adresa USR, acuzând partidul că încearcă să creeze scandal în contextul succeselor diplomatice recente ale României. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Stroe a subliniat că ridicarea apropiată a vizelor pentru români de către Statele Unite reprezintă un moment important pentru diplomația românească și un rezultat al guvernării PNL, alături de deblocarea procesului de aderare la Schengen.

„Succesul României și românilor îi ustură pe „salvatorii” de ocazie de la USR, care au găsit prilej de un nou scandal. Ridicarea apropiată a vizelor pentru români de către Statele Unite îi doare atât de tare încât s-au trezit să chibițeze de pe margine.
Momentul apropiat al ridicării vizelor este unul foarte bun pentru diplomația românească, este un rezultat, un vârf realmente, al anilor de guvernare PNL și al politicii externe făcute cu cap și cu tact. Și vine, în plus, după reușita deblocării Schengen. Nu-s cuvinte mari – România e acolo, e pe hartă, contează și are rezultate.
Ei bine, lucrurile astea se înțeleg mai greu la USR, care a reușit să arate în 8 luni de zile la guvernare că n-are nicio direcție și nu poate spune nici acum ce a făcut concret. Puteau și ei să fie partea din povestea asta, dacă înțelegeau cum se guvernează o țară. Dar nu au fost în stare. S-au auto-detonat.
Mă miră că l-au trezit din adormire pentru aceste ciupituri ridicole pe cel mai nesemnificativ europarlamentar român, eternul Dan Barna, care a dus USR la un miraculos 8%, din poziția de cap de listă la ultimele alegeri. Poate, după ce astfel de triste figuri vor fi trimise la pensie, se va putea realiza o coaliție de dreapta în jurul PNL”, a scris Ionuț Stroe pe pagina sa de Facebook. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: