Israel: Aproape 130.000 de turişti străini se află în Israel şi niciunul dintre aceştia nu a fost rănit 

Sursa foto: Wikipedia

Ministerul Turismului din Israel afirmă că în această ţară se află în prezent aproape 130.000 de turişti străini şi că niciunul dintre aceştia nu a fost răni în urma atacurilor.

”Ministerul Turismului din Israel (IMOT) se ocupă să monitorizeze situaţia şi comunică toate actualizările companiilor de turism şi companiilor aeriene şi se angajează să se asigure că toţi turiştii care vizitează Israelul sunt în siguranţă şi sunt informaţi”, arată sursa citată.

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Turismului din Israel, ţara se confruntă în prezent cu un atac terorist la graniţa din partea de sud, cu Fâşia Gaza. Deşi au existat rachete care au vizat o rază mai largă, atacurile se limitează la zonele din jurul Fâşiei Gaza.

”În prezent, aproape 130.000 de turişti străini se află în Israel şi niciunul dintre aceştia nu a fost rănit în urma atacurilor. Aeroportul Ben Gurion este deschis şi funcţionează, dar punctul de trecere al frontierei Allenby Bridge (trecerea terestră din Iordania în Israel) va fi închis pentru următoarele 24 de ore. Toate celelalte puncte de trecere ale frontierei terestre sunt deschise. Ministerul Turismului din Israel (IMOT) se ocupă să monitorizeze situaţia şi comunică toate actualizările companiilor de turism şi companiilor aeriene şi se angajează să se asigure că toţi turiştii care vizitează Israelul sunt în siguranţă şi sunt informaţi”, a transmis, duminică, sursa citată.

IMOT va oferi asistenţă tuturor celor care au nevoie şi în acest sens pune la dispoziţie o linie telefonică accesibilă prin WhatsApp, pentru ca turiştii să rămână informaţi cu privire la situaţie pe măsură ce aceasta evoluează.

Numărul de telefon pentru informaţii pe WhatsApp – 972-55-972-6931, iar adresa de email pentru informaţii: [email protected].

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL