Israel: Armata are la Dispoziție 24 de ore pentru a evacua toți locuitorii din jurul Fâșiei Gaza

Sursa foto: Israel Travel

Soldaţii israelieni au misiunea de a evacua în termen de 24 de ore toţi locuitorii din zonele israeliene din jurul Fâşiei Gaza, unde „lupte eroice sunt în desfăşurare pentru eliberarea ostaticilor”, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, citat de France Presse.

„Misiunea noastră pentru următoarele 24 de ore este să evacuăm toţi rezidenţii din jurul Gazei”, a declarat generalul Daniel Hagari într- o conferinţă de presă, a doua zi după ce mişcarea palestiniană Hamas a lansat o ofensivă împotriva Israelului.

„Zeci de mii de soldaţi combatanţi” sunt desfăşuraţi în această zonă „şi vom ajunge în fiecare sector unul câte unul până când vom ucide fiecare terorist prezent în Israel”, a asigurat el.

Forţele israeliene urmăreau duminică sute de combatanţi palestinieni infiltraţi pe teritoriul Israelului şi bombardau Fâşia Gaza, după ce prim-ministrul Benjamin Netanyahu a vorbit despre un război „lung şi dificil” împotriva Hamas, la originea unei ofensive fără precedent împotriva Israelului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL