JO, polo masculin: România – SUA, scor 8-14, în al doilea meci din grupa A

Sursa foto: Facebook

Naţionala de polo a României a fost învinsă, marţi, de reprezentativa SUA, scor 14-8, în al doilea meci din grupa A, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Scorul pe reprize a fost 3-3, 0-3, 1-4, 4-4, iar pentru România au marcat Colodrovschi 3 goluri, Georgescu 3, Luţescu 1, Neamţu 1.

În prima partidă din grupa A, tricolorii au cedat în faţa vicecampioanei olimpice de la Tokyo, Grecia, cu 7-14. Următoarea adversară va fi Croaţia (1 august).

Tot marţi, în grupa A s-a mai jucat meciul dintre Croaţia – Italia 11-14, iar ultima dispută a zilei va fi între Muntenegru – Grecia.

În competiţia olimpică de la Paris, din grupa B fac parte Ungaria, Spania, Australia, Japonia, Serbia şi Franţa. Primele patru clasate în fiecare grupă continuă în sferturile de finală, programate în 7 august, urmate de semifinale, în 9 august, şi finalele pentru medalii, în 11 august.

Naţionala de polo a României s-a calificat la JO datorită clasării pe locul 10 la Campionatul Mondial, fiind prima echipă eligibilă în urma retragerii din competiţia de la Paris a Africii de Sud.

Echipa României a participat ultima dată la Jocurile Olimpice în 2012, când s-a clasat pe locul 10. Cea mai bună clasare a sa a fost la ediţia din 1976, când a fost pe locul 4.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: