JO: Preşedintele Federaţiei Române de Lupte spune că Andreea Beatrice Ana a avut o accidentare la picior

Sursă foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Luptătoarea Andreea Beatrice Ana a pierdut în recalificări la Jocurile Olimpice de la Paris şi, extrem de afectată, ea a refuzat să discute cu jurnaliştii, informează COSR. Însă Răzvan Pîrcălabu, preşedintele Federaţiei Române de Lupte. a declarat că Andreea a suferit o accidentare joia trecută şi nu a reuşit să se recupereze complet.

”Nu este diferenţă mare între noi şi asiatici. Ana este o sportivă de mare valoare şi nu întâmplător are performanţele pe care le are (n.r. – este triplă campioană europană, 2024, 2023, 2022), numai că nu e în apele ei. Joia trecută, la antrenament, a avut o accidentare destul de urâtă la picior – ruptură de menisc cu forţare de ligament – şi n-a reuşit să-şi revină. Pur şi simplu nu se simte bine şi atât a putut. Nu trebuie să ne ascundem, nici nu căutăm scuze. Suntem o federaţie care inspiră onoare şi respect şi indiferent de performanţe suntem cu fruntea sus. Ne pare rău, că aveam speranţă mare în ea la obţinerea unei medalii, dar sperăm ca fetele care vor intra în continuare în concurs Kriszta Incze (68 kg) şi Cătălina Axente (76 kg) să salveze onoarea Federaţiei Române de Lupte. Pentru fiecare dintre ele am speranţe mari pentru că de-asta am venit aici, să ne luptăm să obţinem medalii şi sper să o facem”, a declarat Răzvan Pârcălabu la Paris.
Sportiva Andreea Beatrice Ana a fost învinsă, joi, în recalificări la lupte libere, categoria 53 kg, şi astfel nu va lupta în finala pentru medalia de bronz.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: