Joe Biden îndeamnă americanii să susțină „perechea Harris-Walz”: A venit momentul să ne apărăm democrația

Sursă foto: X / President Biden

Președintele american Joe Biden a afirmat marti, într-o postare pe X, că vicepreședintele Kamala Harris a luat „o decizie excelentă” când l-a ales pe guvernatorul Tim Walz drept partener de cursă pentru Casa Albă. „Ei vor fi cei mai puternici apărători ai libertăților noastre și ai democrației noastre”, a scris Biden. 

„Prima decizie majoră pe care o ia candidatul unui partid este alegerea vicepreședintelui. Iar Kamala Harris a luat o decizie excelentă, alegându-l pe guvernatorul Tim Walz drept partener de cursă”, afirmă Biden.

„Perechea Harris-Walz va fi o voce puternică pentru muncitori și pentru marea clasă de mijloc a Americii. Ei vor fi cei mai puternici apărători ai libertăților noastre și ai democrației noastre. Și se vor asigura că America continuă să conducă lumea și să își joace rolul de națiune indispensabilă”, adaugă el.

Biden îndeamnă democrații și americanii să susțină „perechea Harris-Walz”.  „Fiecare generație de americani se confruntă cu un moment în care li se cere să apere democrația americană. Acel moment este acum”, a mai scris el.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: