Kelemen Hunor, preşedintele UDMR: ​Termenul pentru adoptarea legii pensiilor în Parlament este cam scurt

Kelemen Hunor, UDMR
Foto: Facebook

​Termenul pentru adoptarea legii pensiilor în Parlament este cam scurt, a declarat miercuri, la RFI, preşedintele UDMR Kelemen Hunor, după ce premierul Marcel Ciolacu a anunţat că documentul ar putea fi adoptat până pe 20 noiembrie, în procedură de urgenţă. Niciodată, nici un Guvern nu şi-a bătut joc în halul ăsta de Parlament, a afirmat acesta, despre lipsa rectificării bugetare, adăugând că ”prin hotărâri de Guvern se distribuie banii iar asta înseamnă că lipseşte transparenţa şi lipseşte controlul parlamentar”.

Kelemen Hunor a criticat Executivul în contextul legii pensiilor, precizând că suntem pe 1 noiembrie şi încă nimeni nu a văzut proiectul de lege.

„Se poate, că au majoritate. Orice se poate, că au 60%. Din punctul meu de vedere, este cam scurt timpul, astăzi suntem pe 1 noiembrie şi încă nimeni nu a văzut proiectul de lege, trebuie să treacă prin două Camere, comisiile de specialitate, plus dialogul social, dar dacă ei doresc şi în 48 de ore se poate, că au majoritate”, a afirmat Kelemen Hunor.

Liderul UDMR spune că „din păcate, Parlamentul în această perioadă a fost pus în paranteză”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL