Klaus Iohannis l-a anunțat pe Președintele Israelului că România este pregătită să ofere asistență de urgență oricând

Sursa foto: Facebook/Administrația Prezidențială a României

Președintele României, Klaus Iohannis, a avut vineri o convorbire telefonică cu Președintele Statului Israel, Isaac Herzog, în care șeful statului român a dat asigurări că România este pregătită să ofere asistență de urgență, dacă va fi necesar.

În cadrul convorbirii, Președintele Klaus Iohannis a condamnat încă o dată atacurile teroriste inacceptabile împotriva Israelului și a exprimat regretul că aceste acte violente s-au soldat cu numeroase victime în rândul civililor nevinovați. Cei doi președinți au exprimat, totodată, profundul regret pentru faptul că printre persoanele care și-au pierdut viața se află și doi cetățeni români.

”Președintele României l-a asigurat pe Președintele Statului Israel că țara noastră este pregătită să ofere asistență de urgență în orice moment, dacă va fi necesar. De asemenea, Președintele Klaus Iohannis i-a mulțumit Președintelui Isaac Herzog pentru sprijinul oferit de autoritățile israeliene cetățenilor români, în special în ceea ce privește repatrierea, până în prezent, în condiții de siguranță a celor 2162 de cetățeni români.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: