Klaus Iohannis: Rolul profesiei didactice în construcția unei națiuni puternice este unul esențial

Klaus Iohannis. Inquam Photos
Sursa foto: Inquam Photos

Președintele României, Klaus Iohannis, a scris joi pe Facebook, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, că profesorii sunt „cei care le insuflă încredere copiilor și îi ajută să deschidă porți către cunoaștere”.

Șeful statului a mai adăugat că „rolul profesiei didactice în construcția unei națiuni puternice este unul esențial”. „Astăzi, de Ziua Mondială a Educației, îi sărbătorim pe cei care, cu bucurie și dăruire, se dedică nobilei misiuni de a transmite tinerelor generații pasiunea de a învăța. Mentori, modele de urmat și de multe ori chiar prieteni, profesorii sunt cei care le insuflă încredere copiilor și îi ajută să deschidă porți către cunoaștere”, a scris președintele pe pagina de Facebook. Klaus Iohannis a mai adăugat că este „cel mai potrivit prilej pentru a reflecta cu toții la valoarea inestimabilă a educației în dezvoltarea individului, în formarea conștiinței și în modelarea societății noastre”.

Klaus Iohannis a mai adăugat că este „cel mai potrivit prilej pentru a reflecta cu toții la valoarea inestimabilă a educației în dezvoltarea individului, în formarea conștiinței și în modelarea societății noastre”.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: