Lasconi, dată în vileag: „Nici nu a fost la referendumul la care susţine că a votat DA”

lasconi vot
foto: Facebook

Jurnalistul Stelian Negrea dezvăluie faptul că Elena Lasconi, care a iscat un scandal în urma afirmaţiei sale că ar fi votat DA la referendumul pentru familia tradiţională, nici nu s-ar fi prezentat la urne.

El a publicat pe pagina sa de Facebook şi dovada absenţei Elenei Lasconi de la referendum, Cartea de Identitate a acesteia care nu are lipit pe spate autocolantul care să demonstreze prezenţa.

„Deci stați așa că fostul viitor europarlamentar USR, Elena Lasconi, nici nu a fost la referendumul la care susține că a votat DA.
Conform AEP și la Referendumul pentru familie din 6 -7 octombrie 2018 trebuia aplicat un autocolant la fel ca la orice fel de alte scrutinuri electorale. Din poza postată de Elena Lasconi pe o rețea de socializare de pe cartea domniei sale de identitate lipsește tocmai autocolantul de la referendumul pentru familie.
Înclin să cred că ne aflăm în fața unei cascadorii PR istice de mare anvergură”, a scris Negrea pe pagina sa de Facebook.

Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, s-a retras de pe lista candidaților USR la alegerile europarlamentare din 2024, a anunțat, duminică seara, într-un comunicat, Biroul Național al USR. USR mai spune că Elena Lasconi va continua să muncească pentru câmpulungeni şi va avea sprijin din partea USR pentru a face, în continuare, performanţă în administraţie.

Președintele USR, Cătălin Drulă, a transmis duminică, pe Facebook, că i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare, urmând să aibă loc în această seară o ședință a conducerii de partid pentru formalizarea acestei decizii. „Am certitudinea că Elena a înțeles că întreaga discuție publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situația personală devenită publică, afectează campania și concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL”, a declarat acesta.

Aceasta vine după ce primarul USR din Câmpulung Muscel a dezvăluit că a votat „Da” la referendumul din octombrie 2018 pentru modificarea Constituției în sensul definirii familiei drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL