Liberalii, în marș prin marile orașe din toată țara. Mii de persoane, în stradă, alături de PNL

Filialele PNL au pus punct campaniei electorale în marș. PNL Alba, Bacău, Botoșani, Buzău, Călărași, Maramureș, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Hunedoara, Mehedinți, Neamț, Olt, Satu Mare, Sălaj, Suceava, Braşov, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Galați și Covasna au organizat astăzi marșuri în orașele reședință de județ. PNL București a adunat iar oamenii alături de ei, după ce a dat startul tot în stradă Revoluției Turcoaz, miercuri, în fața Ateneului.

Începută la firul ierbii, alături de oameni, campania liberalilor se termină în forță, tot printre alegători, în mijlocul comunităților. Liberalii s-au întâlnit în locuri centrale din orașele organizatoare și de acolo au plecat adunând susținători pe parcursul traseului. Tineri, seniori, oameni de afaceri sau angajați, bugetari sau privați, cu toții își doresc să trăiască în localități modernizate, dezvoltate, așa cum au transmis.
PNL mizează în aceste alegeri pe acest obiectiv al românilor la vot – o viață mai bună. Pentru PNL, în termeni de administrație locală și de reprezentare la Bruxelles prin europarlamentarii liberali, înseamnă fonduri europene mai multe pentru România, proiecte de investiții mai multe pentru cetățeni. Modelul economic liberal, bazat pe investiții și nu pe consum, va fi adoptat de tot mai multe localități, precizează liberalii.

Președintele Nicolae Ciucă a încheiat campania într-una dintre filialele puternice ale PNL – în județul Constanța: “Duminică, românii vor decide cum vor arăta localitățile, drumurile, școlile și spitalele lor. Am încredere în candidații PNL că își vor respecta promisiunile și își vor servi comunitățile cu onestitate.”
Constanța este unul dintre județele din estul țării care pariază pe câștigarea primăriei și a consiliului județean, motivul fiind sumele record de bani europeni atrase de liberali în acest mandat.

Pe de altă parte, Moldova, speră liberalii, își va schimba culoarea după 9 iunie. PNL a venit în această campanie cu candidați puternici în județele Moldovei, politicieni de carieră dar și antreprenori atrași de politica pentru oameni dusă de PNL, așa cum precizează liberalii. PNL Suceava, Iași, Bacău sau Vrancea au fost în această lună în stradă, printre alegători, prezentând nu promisiuni, ci date, cifre și rezultate ale proiectelor în derulare sau în contractare.
Și orașele mari din Moldova au fost astăzi luate cu asalt de echipele PNL, în marșul de final de campanie electorală.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: