Lider PLR, acuzații dure la adresa PNL

Prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews, senatorul PLR Petru Ehegartner precizează faptul că modul în care PNL se comportă în ultima vreme, sugerează mai degrabă transformarea într-un PDL mai mare, prin preluarea tehnicilor și practicilor folosite de cei care au guvernat în perioada lui Emil Boc. În opinia sa, prin absența de la votul pe legea amnistierii fiscale, senatorii celor două partide au dovedit că sunt total dezinteresați de soarta românilor.

„Fuziunea anunțată de către conducerile PNL și PDL, în urma căreia ar urma să fie creat un mare Partid Național Liberal, este mai degrabă o utopie. În realitate, putem observa că noul PNL, despre care vorbesc atât Iohannis, cât și Blaga, nu este altceva decât un PDL mai mare. De la înfrățirea celor două partide, reprezentanții PNL au preluat tehnicile și practicile folosite de către cei de la PDL de-a lungul guvernării dezastruoase a lui Emil Boc. Dacă votul din 2012 ar fi trebuit să le dea de gândit cu privire la maniera în care au înțeles să facă politică, cei de la PDL ne demonstrează că nu au înțeles nimic din palmele primite de la cetățeni. Mai mult, acum transferă stilul păgubos de a face politică și către noii lor aliați de la PNL.

Guvernarea Boc ne-a arătat un PDL căruia nu îi păsa de oameni, de problemele și nevoile acestora. PNL a fost, la acea vreme, unul dintre contestatarii măsurilor luate de PDL împotriva românilor, dar și un apărător al intereselor cetățenilor români. Toate aceste lucruri par să fi fost uitate de conducerea actuală a PNL.

Prin absența de la votul pe așa-zisa lege a amnistierii fiscale, care se referă la cazurile în care s-au încasat drepturi necuvenite din cauza unor calcule și erori ale instituțiilor statului, făcând din beneficiarii acestor drepturi (mămici și pensionari)“infractori”, senatorii PNL și PDL au făcut o demonstrație a dezinteresului pe care îl au față de români.

PNL se transformă ușor, dar sigur, într-un mare PDL, nu în marele PNL, așa cum îi place lui Iohannis să afirme. Am asistat la o nouă demonstrație a abordării politice pe care o au cei de la PDL când vine vorba de interesul cetățenilor. La fel ca și fosta guvernare pedelistă, continuatorii de drept ai acelui PDL, fie că sunt ei liberali sau democrat-liberali, au arătat o atitudine disprețuitoare față de românii care ar fi putut beneficia de pe urma acestei măsuri.

Este trist că PNL și-a uitat adevăratul scop politic, acela de a guverna și de a milita pentru binele românilor. Însă, aceasta este consecința directă a conducerii lui Klaus Iohannis și Vasile Blaga, doi lideri care nu au dat doi bani pe tradiția PNL, dar nici pe obiectivele sale politice”, a mai declarat vicepreședintele PLR.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: