Lider PSD: Liberalii au trădat votul românilor în 2012

Radu Moldovan, preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud şi preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, a afirmat, referindu-se la poziţia PNL în legătură cu OUG privind apartenenţa politică a aleşilor locali, că orice decizie prin care se respectă votul oamenilor este corectă, liberalii fiind cei care au trădat votul românilor din 2012.

‘Trădarea PNL a perturbat votul din 2012. Faptul că în acest moment ne confruntăm cu blocaje majore la nivelul administraţiilor locale din toată ţara, cauzate de haosul creat de PNL, este o consecinţă directă a trădării de către liberali a votului primit la alegerile din 2012. PNL a ales să facă majorităţi cu PDL, PNL a ales să rupă USL. Or, din punctul nostru de vedere orice decizie prin care se respectă votul oamenilor este corectă, nu poate fi atacată cu argumente reale.

Acuzaţiile PNL sunt cu atât mai absurde cu cât, prin alianţa cu PDL, liberalii lovesc în mod direct şi în egală măsură în aleşii locali care doresc să continue proiectul pentru care au fost aleşi de către cetăţeni, să continue programul USL. Acei aleşi locali sunt obligaţi astăzi să plătească cu funcţia dacă vor să îşi respecte cuvântul dat oamenilor în 2012.

Poate cel mai grav aspect ţine de încălcarea gravă, fără niciun resentiment, a mandatului primit de USL ca proiect politic în 2012. Românii au votat în 2012 cu PNL pentru a se asigura că PDL să nu mai aibă putere la nivel local. PNL a luat voturi luptând împotriva PDL, iar acum merg lângă PDL, dându-le puterea exact acelor oameni cărora românii le-au luat-o prin vot.

Primarii trebuie lăsaţi să decidă. Aleşii locali trebuie să aibă posibilitatea să aleagă dacă vor să continue proiectul USL, respectând astfel votul de încredere primit în 2012 din partea românilor. Alternativa este să vrea să adopte direcţia impusă astăzi de conducerea PNL, mergând pe colaborarea şi în final spre fuziunea cu regimul Băsescu-PDL.’, a declarat Radu Moldovan.

sursa: agerpres

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: