Lider PSD mai identifică un punct nevralgic pentru Iohannis

Liderii PSD continuă atacurile furibunde la adresa lui Klaus Iohannis.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, precizează, prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews.ro, că preşedintele PNL Klaus Iohannis are mari dificultăţi în a fi preşedinte de partid şi se întreabă de ce l-ar vota românii la alegerile prezidenţiale dacă nu e în stare să îşi convingă proprii susţinători. 

„Klaus Werner Iohannis doreşte să fie următorul preşedinte al României, dar are mari dificultăţi în a fi preşedinte de partid. Atunci când ajungi să te baţi cu proprii tăi membri, atât din PNL, cât şi din FDGR, înseamnă că ai cu adevărat probleme grave. Dacă membrii formaţiunii etnice al cărei preşedinte ai fost mulţi ani spun deschis că nu te vor vota sub nicio formă, înseamnă că ai probleme serioase – nici aceşti oameni nu pot să înghită povestea cu şase case luate din salariul de profesor. Când aleşii locali îţi pleacă din partid şi îţi transmit public doar vorbe de bine înseamnă că ar trebui să îţi iei lucrurile şi să pleci acasă”, afirmă Ştefănescu într-un comunicat de presă transmis, remis vineri redacției PSnews.ro.

Acesta susţine că „Iohannis are parte de aceste reacţii pentru că toţi aceşti oameni ştiu despre el lucruri pe care opinia publică încă nu le cunoaşte şi pentru care prezidenţiabilul ACL ar face orice doar să rămâne ascunse”. 


„În concluzie, dacă nici măcar etnicii germani nu îţi acordă votul lor, dacă nici miile de membri PNL care îşi iau lumea în cap în aceste zile nu vor să te voteze, de ce ar face-o restul românilor ? Dacă Iohannis nu a fost în stare să îşi convingă proprii susţinători, cum vrea să convingă o ţară întreagă că este cel mai potrivit să fie preşedintele României?”, se mai arată în declarația lui Ștefănescu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: