Liderii liberali din vestul țării vor înființa Organizația de Management a Destinației Banat – Crișana

Alin Nica, Ilie Bolojan, Dinu Iancu Sălăjanu, Romeo Dunca, Iustin Cionca
media.pnl.ro

Liderii liberali din vestul țării s-au reunit la Timișoara pentru a discuta despre poziționarea regiunii Banat – Crișana în cele mai căutate destinații turistice din România, potrivit media.pnl.ro.

Președiniții a cinci consilii județene au convenit înființarea Organizației de Management a Destinației specifică regiunii. Prezenți au fost Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor, Dinu Iancu Sălăjanu, președintele CJ Sălaj, Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin, respectiv Iustin Cionca, președintele CJ Arad.

„Ne dorim dezvoltarea unui turism competitiv în regiunea Banat – Crișana, nu doar la nivel național ci și în raport cu alte destinații din Europa. Am agreat cu colegii din cele cinci județe că o bună poziționare pe piața internațională poate fi obținută doar prin promovarea destinațiilor din Timiș, Bihor, Arad, Caraș-Severin și Sălaj sub coordonarea unei organizații formate din profesioniști specializați în domeniu”, transmite Alin Nica.

„În perioada următoare, se vor constitui două grupuri tehnice de lucru din partea administrațiilor județene, unul juridic având ca scop înființarea asociației, iar cel de-al doilea grup de lucru se va ocupa de identificarea tuturor obiectivelor turistice din cele cinci județe participante. Banatul Montan este o zonă care are multe de oferit, iar turismul a devenit o prioritate pentru autoritățile județene”, adaugă Romeo Dunca.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: