VIDEO Ar putea să se rupă coaliția? Ionuț Stroe (PNL): „Lucrurile nu sunt atât de îngrijorătoare”

Sursa foto: media.pnl.ro
Sursa foto: media.pnl.ro

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe e afirmat, în emisunea “Puterea Știrilor”, moderată de Marinela Angheluș, de la PS News, că „lucrurile nu sunt atât de îngrijorătoare (pe cât încearcă unii să le arate) în privința separării, în Coaliție, la nivelul unei candidaturi”.

„Nu văd în acest moment vreo dificultate în a continua proiectul început acum 3,5 ani. Chiar dacă există, poate, un moment în care am socotit că e mai eficient din punct de vedere politic, electoral, să candidăm separat în București, mai important decât această candidatură noi considerăm a fi stabilitatea și guvernare acestei țări. Ne dorim o guvernare funcțională, ne dorim să asigurăm securitate și din punct de vedere politic, și din punct de vedere social și din punct de vedere economic.

Chiar și contextul de securitate, apropo de ce se întâmplă în jurul țării noastre, este un factor care ne ține împreună. Până la urmă, nu cred că ar putea influența o decizie de separare la nivelul unei candidaturi – fie a municipiului București- să influențeze cumva soliditatea acestei construcții politice.

Chiar dacă, se pare, în momentul de față, e mai greu de a realiza, de exemplu, oferta politică comună la toamnă, noi credem că lucrurile nu sunt atât de îngrijorătoare pe cât încearcă unii să le reflecte, mai ales cei din mass media”, a spus Ionuț Stroe.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL