Liderul UDMR: Nu cred că preşedintele Iohannis a fost absent din politică vreo zi

Klaus Iohannis
Sursă foto: presidency.ro

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, nu crede că preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost absent din politică vreo zi, chiar dacă nu apare des “pe sticlă”. El a precizat că nu a avut niciodată impresia că Iohannis lipseşte din politică. ”Eu nu am avut aşteptări mari de la preşedintele Iohannis. Pentru mine nu este o dezamăgire”, a afirmat liderul UDMR.

Kelemen Hunor a fost întrebat sâmbătă, la emisiunea Insider Politic, de la Prima TV, de ce crede că liberali nu fac nimic fără Klaus Iohannis.
“Aveţi impresia că fac ceva fără acordul preşedintelui?”, a răspuns Kelemen Hunor.
Când i s-a replicat că vorbim despre un preşedinte care este mai mult absent, spre deosebire de Traian Băsescu care ieşea mai mult în spaţiul public, liderul UDMR a comentat: “Asta înseamnă că nu este pe sticlă. Asta nu înseamnă că este absent din politică. Eu nu cred că preşedintele Iohannis a fost absent din politică vreo zi. Că nu e pe sticlă, asta e o altă treabă. Şi da, aici într-un fel îl şi înţeleg. Nu are ce să caute preşedintele în fiecare zi pe sticlă, la ora 7 seara sau la 6 cum ieşea Băsescu. Eu niciodată nu am avut impresia că el lipseşte din politică”.
El a fost întrebat dacă preşedintele Iohannis influenţează în continuare deciziile PNL.
“Dar e normal într-un fel, Până la urmă, ce am aştepta? Preşedintele Republicii este un om politic, a venit dintr-un partid pe care l-a condus, era preşedintele partidului, cum era şi Băsescu, cum era înainte şi Iliescu. Nu se face de la o zi la alta călugăr la o mănăstire şi nu mai are nicio legătură cu partidele politice şi cu lumea politică. Preşedintele Iohannis a pus guverne. Nici nu ştiu câte guverne a pus în mandatul lui. Cred că a fost preşedintele care a avut cele mai multe guverne puse în mandatul de 9 ani sau 10 ani. Mă rog, putem considera 10 ani că intrăm încet în ultimul an al preşedintelui Iohannis”, a transmis preşedintele UDMR.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL