Sănătate tuturor, cu Mihaela Tatu – o nouă emisiune la PS News

Săptămâna aceasta, PS News lansează  o nouă emisiune.

Sănătate Tuturor, cu Mihaela Tatu, va fi difuzată online, în fiecare vineri, de la ora 18.00.

Realizator de radio și televiziune cu o experiență de peste 37 de ani, Mihaela Tatu este, astăzi, un nume în zona de coaching profesional și personal, susținând cursuri de dicție și dezvoltare personală pentru adolescenți, tineri și adulți, acasă sau în străinătate.

Emisiunea Sănătate, tuturor, cu Mihaela Tatu, aduce în fiecare vineri seara profesioniști, oameni pasionați de sănătatea ca tot, ca sumă de alegeri pe care le putem face în fiecare zi.

Invitata primei ediții a emisiunii este doctor Mihaela Leventer, cel mai relevant specialist  dermatolog din România.

Aceasta ne vorbește despre ten și problemele acestuia, despre piele ca fiind o oglindă a sănătății noastre, dar și despre educație, cancerul de piele și alegerea produselor cosmetice.

„Pentru mine, sănătatea înseamnă totul, spune realizatoarea emisiunii. Înseamnă aerul pe care-l respir, haina pe care o îmbrac, energia care vine din ce mănânc , felul cum mă uit și mă raportez la oameni. Pentru mine, sănătate înseamnă obiceiuri bune. Vă aștept vineri, de la 18.00. Până atunci, sănătate, tuturor!, spune Mihaela Tatu.

Și pentru că în ultimii ani își împarte timpul între cursuri, ateliere, filmări care au loc în toată țara sau în străinătate, Mihaela ne trimite de peste tot mesaje și informații despre sănătate și despre cum să ne facem viața mai bună.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL