Ligia Deca a semnat contractul de finanțare cu fonduri din PNRR pentru proiectul de dezvoltare

INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA/ Ligia Deca
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ligia Deca, ministra Educației, a semnat contractul de finanțare cu fonduri din PNRR pentru proiectul de dezvoltare a „Centrului de excelență pentru învățământul dual-tehnic preuniversitar și universitar din Buzău”.

Ligia Deca: „Am semnat, la sediul Ministerului Educației, contractul de finanțare cu fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență pentru proiectul de dezvoltare a „Centrului de excelență pentru învățământul dual-tehnic preuniversitar și universitar din Buzău”. Campusul ce urmează să fie dezvoltat la Buzău va oferi tinerilor oportunitatea de a-și dezvolta competențele profesionale într-un mediu educațional performant. Vor avea, apoi, posibilitatea de a-și continua studiile în domeniu, în cadrul unor programe de învățământ superior”.

„Alături de liderul de parteneriat, Primăria Municipiului Buzău, operatorii economici și instituțiile educaționale membre în consorțiu vor începe demersurile, pentru ca elevii din regiune să se bucure de programe complexe de formare în domenii de interes, precum mecanică, electromecanică, industrie alimentară și electric”, a spus liberala.

„Îi felicit pe toți cei implicați în proiect pentru determinarea de a contribui la dezvoltarea învățământului profesional dual”, a declarat ministra Educației.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL