Ligia Deca, către părinţi: Continuă procesul de înscriere la liceu!

Ligia Deca
Sursă foto: Facebook / Ligia Deca

Ligia Deca, ministrul Educaţiei, transite sâmbătă un mesaj către părinţi, în care anunţă continuarea procesului de înscriere la liceu, Ministrul precizează că, În situaţia în care un copil nu este încă înscris în clasa a IX-a, calendarul de admitere conţine o nouă etapă de înscrieri, ce se va desfăşura în perioada următoare. Pot participa la această etapă de admitere copiii care au fost repartizaţi computerizat în prima etapă, dar nu s-au înscris la şcoala unde au intrat, cei care au participat la repartizare, dar nu au fost repartizaţi, precum şi cei care nu au susţinut evaluarea naţională şi, deci, nu au participat la repartizarea computerizată.

”Stimaţi părinţi, Continuă procesul de înscriere la liceu! În situaţia în care copilul dumneavoastră nu este încă înscris în clasa a IX-a, calendarul de admitere conţine o nouă etapă de înscrieri, ce se va desfăşura în perioada următoare. Pot participa la această etapă de admitere copiii care au fost repartizaţi computerizat în prima etapă, dar nu s-au înscris la şcoala unde au intrat, cei care au participat la repartizare, dar nu au fost repartizaţi, precum şi cei care nu au susţinut evaluarea naţională şi, deci, nu au participat la repartizarea computerizată”, afirmă ministrul într-o postare pe Facebook.

Ligia Deca precizează că, practic, orice copil care nu este încă înscris în clasa a IX-a poate participa, în zilele următoare, la a doua etapă de admitere. ”Solicitaţi informaţii cu privire la înscriere la inspectoratul şcolar din judeţul dumneavoastră!”, mai spune Ligia Deca.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: