Indieni blocaţi în Franţa: Avionul românesc a aterizat la Bombay cu 276 de pasageri la bord

Sursă foto: https://legendairlines.ro/

Avionul oprit la sol de joi în regiunea Marne (nord-estul Franţei), al companiei româneşti Legend Airlines, pentru presupusă implicare în traficul de persoane a aterizat marţi la Bombay, potrivit site-ului de urmărire a zborurilor Flightradar24, notează AFP.

Plecat luni, avionul care avea la bord 276 din cei 303 pasageri indieni a aterizat la ora locală 04.00 (luni, 22,30 GMT) la Bombay, în vestul Indiei, potrivit Flightradar24.

Printre cele 27 de persoane rămase în Franţa se numără doi indieni care au fost suspectaţi că ar fi traficanţi de persoane.

Aceşti doi suspecţi, născuţi în 1984 şi 2000, nu au fost inculpaţi, ci plasaţi sub statutul mai favorabil de martori protejaţi şi, prin urmare, au ieşit liberi luni, după audierea lor în faţa unui judecător de instrucţie parizian.

Alţi 25 de pasageri, dintre care doi minori, au rămas în Franţa după ce au depus cereri de azil, care vor fi examinate pe aeroportul Roissy-Charles de Gaulle din Paris, au precizat autorităţile.

Avionul, plecat din Dubai, în Emiratele Arabe Unite, a fost imobilizat joi de poliţia franceză în timpul unei escale tehnice destinate să realimenteze la Vatry, lângă Paris, declanşând o telenovele foarte mediatizată.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: