Robert Sighiartău: Împreună cu Dorin Vlașin vom face multe lucruri bune pentru Năsăud

Sursa foto-

Dorin Vlașin, primarul în funcție al orașului Năsăud, și-a înregistrat oficial, duminică, candidatura pentru un nou mandat. Totodată, a fost înregistrată și lista PNL pentru funcțiile de consilieri locali.

O zi importantă pentru Năsăud, o zi importantă pentru năsăudeni. Astăzi, în mod oficial, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat pentru Primăria orașului Năsăud. De asemenea, am pregătit și o echipă pentru consiliul local. Am spus-o și o mai repet, am pregătit cea mai bună echipă pentru consiliul local, oameni bine pregătiți, din toate domeniile de activitate, determinați să facă lucruri bune pentru comunitatea noastră.

După 3 ani și jumătate de muncă, noi proiecte și noi investiții, dar dificili din toate punctele de vedere, fiindcă nu trebuie să uităm că acest mandat l-am început în timpul pandemiei, după care a izbucnit conflictul militar din vecinătatea țării noastre, plus o criză economic- financiară, aici la Năsăud lucrurile au mers foarte bine. Am reușit să depunem noi proiecte de investiții pentru finanțare, și am semnat contracte de peste 30 milioane de euro. Și asta nu este totul, fiindcă surprizele pentru Năsăud și năsăudeni vor veni în număr și mai mare. Orașul Năsăud arată altfel, deoarece avem oameni determinați să facă acest lucru. Am avut sprijin și în Consiliul local, și le mulțumesc pe această cale tuturor consilierilor locali. Mulțumesc pentru sprijin și echipei din Primăria Năsăud, dar și cetățenilor orașului care m-au susținut și au crezut în mine”, a declarat Dorin Vlașin.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: