Locomotivă în flăcări pe ruta Oradea-Halmeu

tren
Sursa foto: unsplash

Locomotiva unui tren personal a luat foc pe ruta Oradea – Halmeu, judeţul Bihor. Trenul avea trei vagoane cu aproximativ 20 de călători care au reuşit să coboare în siguranţă.

„Pompierii militari bihoreni au intervenit în localitatea Oradea, strada Santăului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de călători care circula pe ruta Oradea – Halmeu. Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, în jurul orei 03:00, moment în care la faţa locului au fost mobilizate operativ, echipajele Detaşamentului 2 Oradea, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor”, anunţă, luni, ISU Bihor.

Sursa citată a precizat că locomotiva avea ataşate trei vagoane în care se aflau aproximativ 20 de călători.

„Pasagerii s-au autoevacuat, astfel că, din rândul acestora, nicio persoană nu a fost rănită. Pompierii militari au acţionat pentru stingerea incendiului şi asigurarea măsurilor de siguranţă pentru tractarea trenului până în Gara Episcopia”, a mai transmis sursa citată.

Incendiul a izbucnit la compartimentul motor, cauza probabilă fiind un scurtcircuit. În urma producerii evenimentului, a ars compartimentul motor.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: