Lucian Bode: Dominaţia PSD în judeţul Neamţ trebuie să devină de domeniul trecutului 

Sursa foto: Inquam Photos / Saul Pop

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat duminică, la Roman, că dominaţia PSD în judeţul Neamţ trebuie să devină de domeniul trecutului. El i-a îndemnat pe liberali să vină în faţa nemţenilor cu proiecte, arătând că ”alţii vin cu atacuri murdare, dar au ieşit în evidenţă cu risipa banului public, cu afaceri dubioase şi cu lideri fugari”.

”Este foarte bine că veniţi în faţa nemţenilor cu proiecte concrete, alţii vin cu atacuri murdare şi multe fake-news-uri, pentru că nu au dovedit mai nimic în administraţiile pe care le conduc. Au ieşit în evidenţă însă cu ceva, cu risipa banului public, cu afaceri dubioase şi cu lideri fugari. Dominaţia PSD în judeţul Neamţ trebuie să devină de domeniul trecutului”, a spus Lucian Bode în cadrul evenimentului de prezentare a candidaţilor din judeţul Neamţ.

”Nu lăsaţi demagogii şi populiştii să câştige teren, oameni ca ei nu au construit nimic în viaţa lor şi nici nu vor fi în stare să construiască ceva, dar vin cu un discurs de mari reformişti, de mari patrioţi, închipuiţi, ca să ia ochii oamenilor. Modelul liberal de guvernare, atât la nivel local cât şi la nivel central, aduce în schimb beneficii reale şi un nivel de trai ridicat”, a mai spus Bode.

El le-a transmis celor din organizaţie: ”Vreau să fie foarte clar, conducerea PNL nu concepe alt rezultat aici, la Neamţ. Câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean, în 2024 şi a majorităţii primarilor din judeţ”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: